EN RESEBYRÅ MED GRYM AKUSTIK

SIAMAR REISEN GMBH

SIAMAR REISEN GMBH VILLE förbättra ljudmiljön i stil och integrera ergonomi i kontorsmiljön. Tillsammans med Planobjekt valde de Götessons för våra moderna produkter av hög kvalitet med grymma akustiska fördelar.

De cirkulära takpanelerna Sound Off valdes som en iögonfallande detalj såväl som att minska ljudnivån i rummet. Sketch Skrivtavla på en A30 Golvskärm är ett ypperligt verktyg för möten och information. Eftersom den är monterad på hjul kan den enkelt flyttas runt. Office Ballz är också en mobil möbel som enkelt bärs runt i sitt läderhantag och är en perfekt ersättare till den traditionella kontorsstolen

De akustiska Effekt-panelerna implementerades också i projektet för att skapa personliga arbetsplatser i det öppna kontorslandskapet. För att matcha resten av kläddes vissa paneler i textil i samma färgskala medan andra fick print med bilder på destinationer för att inspirera kunder.

För att skapa en helhet bistod vi även med konstgjorda växter, belysning, monitorarmar, elprodukter, kabelsanering och fler sittmöbler.